За нас

СМАРТ ТРАВЕЛ е туристичка агенција за организирање на патувања за млади.

Водени од потребата и желбата за забавни патувања кои ќе бидат креативни,нови,урбани и пред се прилагодени на младите резултираше од идеја до основање на оваа агенција која веќе успешно организира оригинални екскурзии во комбинација со добра забава,факултативни излети со многу дружење и незаборавни спомени на патниците.

Организираме летни/зимски аранжмани,пролетни и есенски патувања,Новогодишни тури низ Европските Метрополи,како и патувања во далечни дестинации и конкретни екскурзии на кои освен посета на дестинацијата имаме и едукативен дел (обуки,семинари).